העוף של לאה כובש את בת ים: תור קבוע, תפריט מינימלי, וטעמים של בית
13.05.25 / 06:45
בלב בת ים, בתוך קיוסק קטן ברחוב בר אילן, מגישה לאה חיימוב עוף מטוגן ביתי שכבש את הרשתות.
תושבים חוזרים שוב ושוב בזכות המתכון הפשוט, היחס האישי – והטעם שנשאר בזיכרון.
לאה חיימוב, בת 65, מגישה מתוך קיוסק קטן ברחוב בר אילן עוף מטוגן ביתי שמושך אליה קהל נאמן של לקוחות קבועים – ותשומת לב הולכת וגוברת ברשתות החברתיות.
עם תפריט מצומצם, מחירים נגישים, ואווירה משפחתית – המקום הפך לתחנת חובה לחובבי אוכל פשוט וטוב.
לאה מכינה את העוף באותו אופן כבר עשרות שנים – תיבול בסיסי, טיגון מדויק, וציפוי פריך שמתחסל במהירות.
לצד העוף, מוגש אורז צהוב ונזיד שעועית מהביל, וכל זה במנות נדיבות שמזכירות ארוחת צהריים של סבתא.
המקום פתוח רק שלושה ימים בשבוע – ראשון, שני ורביעי – ובשעות קבועות.
כמעט תמיד יש תור, והרבה פעמים העוף נגמר לפני הזמן.
בעיר שאין בה שפע של אוכל רחוב אותנטי, "העוף של לאה" בולט בזכות יושרה קולינרית, אהבה לאוכל, ושירות בגובה העיניים.
לא מדובר באינסטגרם של שפים – אלא בפשטות שעובדת.
